9 Kasım 2011 Çarşamba

beni özlediniz mi?

Bayadır yazamıyordum buraya ama yazdığım kitap hala formunda.Tahtaya vurdum.Başvurduğum tv yarışmalardan biri beni çağırır ben de parayı kırarsam çıkartıcam onu.Değilse kendim için küçük insanlık için çok büyük bir olayın kıyısından dönülecek.Yazık olcak yani.
Yazmadım buraya ama çok değişik şeylerde yaşamadım hani yazacak aslında.Gerçi bi düşündüm de yok belkide hayatımı değişirecek şeyler yapmış olabilirim.Yani yaptım aslında öyle şeyler ama inşallah onlar beni bu kadar derinden etkilemez.(Tanrım lütfen lütfen nolur nolur dilek istek dua amin.)Kınadığım çok az şey vardır şu hayatta yaşamadan da ölmek istiyorum mümkünse.Ha bir de iş bulmadan da ölmek istemiyorum.3.sayfalarda bari karizmatik çıkıyım.25 yaşında işsiz P. dün gece hayatını kaybetti yazmasın ya.Elalem, konu komşu, akran, sülale mensupları falan var yani sonuçta.Hayır kendimi geçtim annem için söylüyorum.En azından kpss den iyi bi puanım olsaydı ölmeden.Buralarda kpss puanı gelin seçerken bile çok önemli bir kriter.Konya piyasasında bile bir giderim yok bak görüyor musun ne üzücü=)
Korkarım Konya yaşantısına adapte olmaya başladım.Hala kendimi buralardan biri gibi hissedemiyorum, g harfini yadırgıyorum ama genede uyum çabam takdire şayan.Gurbetçi gibiyim kendi vatanında Almancı, gurbette yabancı.Öle böle bişi işte.
Altın günlerine gittim annemle.Çok enteresan.Aref izler gibiydim.Bence her ev hanımı kendi içinde özel bir yetenek.Evli arkadaşlarıma ev ziyareti yaptım pastamı alıp.Konya kafelerinde 45 yaş üstü esnaf kesimin politik nabzını tuttum.Bizim buralarda kafelerin müşteri populasyonu ikiye ayrılıyor bir kısmına gotik barbi kızlarımız ile yanlarında çakma Mustafa Güngece (zam isimli parçasını da dinlemeden ölmeyin) oğlan çocukları takılıyor geri kalan kısmında da koca koca amcalar kravatsız takım elbiseleri ile nargile içiyor.
Lise arkadaşlarımla buluştum.Çok eğlendim.Bulmak istediğim gibi bıraktığım insanlardanlar onlar.O yüzden bişeyler farklı, bişeyler güzel, bişeyler özel galiba...
2 kere Behzat komserimi izledim.İlkinde yazılar çıkınca son sahneyi izlemeden çıkmak mallığını yaptımda.Marksist ülkücü benzetmesine salonda bir ben güldüm ama yalnız değilim dimi ya? Pilli Bebek hayranıyımdır zaten hazırlıktayken bi arkadaşımın 'Hilalin Şarkısı' aynı seni anlatıyoruyla keşfetiğimden beri.Ama filmde çalan şarkıya eve gelince resmen replayde tecavüz ettim. Bir de güvenparka tabut gömmek iyi bir ütopya olmuş.Bir de... neyse neyse=)
Şu bir hafta içinde de Allahın Sadık Kulu Barla'yı izlemek istiyorum ama benle gidecek kimseyi bulamıyorum.Salonlarda yalnız film izleyecek kadar özgüven işini kıvıramadım henüz.
Pis Yedili diye bi dizi var ya bence herkes izlemeli gerçekten.Oyunculuk ve senaryo konusunda rakipsiz!
Dün bayram şekeri diye 'İncir Reçeli' vardı.Hepiniz izlediniz ve çok etkilendiniz dimi.Ahhh ahhh!
Flash tv'nin benden daha sadık, daha reyting getirir izleyicisi yok.Yalçın Abimle başlıyorum, evlendirme proğramındaki o çakma Seda Sayan kızı izliyorum, akşamda ohhh Ankara pavyonlarını aratmayacak şenlikli proğramlarla çoşuyorum.Allah herkese o stüdyodaki neşeden nasip etsin.Ankaralı Yasemin neden peruk takıyor onu anlamadım ama ya.Haberi olan var mı?
Alişanın sevgilisini çok beğendim.Darısı Beyaz'ın başına.Eski bekarlardan kim kaldı?
Bütün kıro kızların ya tek taşı var ya da kariyeri bunu farkettim bir de.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Kendi hayatım için emek emek kurduğum hayalleri kimse ile paylaşmamaya karar verdim.Çalıyorlar! Hayallerimi yaşıyorlar! Kime bunu yapıcam, şuna yazılcam, şuraya gidicem, şunu alıcam, bununla tanışıcam desem ben kıymetli popomu kaldırana kadar işleve geçiyor şırpıntılar.Çok içerledim.Hak da idda edemiyorum bana gelip yüzsüz yüzsüz anlattıklarında.Orjinal olun biraz ya!
Bu aralar çok radikal kararlar verdim ama aynı hızla da vazgeçtim.Bir akrabamın 9 yaşındaki kızının profilinde in a relationship with gördüm.İrkildim.Ben hiç facebookda in a relationship olmamıştım.Hatta yonjada bile olmadım.Hiç sevgilimle çekilimiş bir fotoğrafım profil pic olmadı.Neler kaçırmışım ya! Çok koydu bu bana sonrasında da kendimi düzgün ilişkilere saklamaya karar verdim.Hani ciddi düşünüyoruz biz diyenlerden oluyum dedim.Valla inanmazsınız iki gün 9 saat de bu kararımda ısrar ettim.Sonra bu ciddiyet tüylerimi ürpertti.Vazgeçtim.Ama her an bu halimden de vazgeçebilirim.Hormonlarımın şirazesi biraz kayık bu aralarda da.Kimyamla ilgili açıklık getiremediğim şeyler var.Upps!
Koca bulamıyorum belki kariyer bulurum deyip İstanbula aşığıııım diye ağzını yayanlardan oluyum, İstanbullu oluyum dedim.Bu da çok inandırıcı olmadı.
İnditex seni seviyorum!!!!
O kadar radikal kararlar ki bunlar facebookumu bile kapamayı düşündüm şimdi on kasım geliyor değişen profil picleri iletiler falan yok içim almayacak galiba bu hassas ve vatansever sosyal paylaşım insanlarını diye düşündüm.Sonra kendime ve bir gün profil picim değişmedi diye beni merak eden pampişlerime bunu yapmanın bir haksızlık olduğunu düşündüm=)
Karar almak ve uygulamak benim staylama aykırı bikere.Ama gene de bir kaç deneme yapıyım dedim yok hala prensipte anlaşamadık.Ben böle içimden geldiği gibi iyiyim, hoşum.
İşsiz bi insan olarak yarışma proğramlarına sardım.Kim milyoner olmak ister ya da var mısın yok musun da görürseniz şaşırmayın olur mu!
Kendimi inime çektim biraz.Kimseyi aramıyor sormuyorum.Kim ne kadar değer veriyor görmek istiyorum galiba.Böyle sapık salak yönlerim de var yapacak bişey yok.Hep bu hormonlardan bence.Yüzüm gelincik tarlası gibi, yandan bakılınca kanal d amblemi benim, Nadide Sultan olmanın bir cup gerisindeyim, bayram çukulatalarının en azılı rakibiyim, buzdolabının soğukluk ayarının düşmanıyım.
Kanser bir günde iki can aldı çevremden.Gene lanet üzerine lanet yağdırdım bu kansere.Onu önce kabullenmekten, hayatımın neredeyse yarısını kapsamasından, sonrasında ona karşı savaşmaktan yıldım! Ölüme ağlamayı saçma bulurum ama üzüldüm...
Bazılarını 'ignore of everything' planımın bir parçası yaptım.Böyle de olsa benim hayatımda olmak güzel ama üzülmesinler.
Nihat ve İzzete gerçekten çok üzüldüm ya.Böylesi trajıkomik bir son Deniz Baykala bile daha çok yakışmıştı hani.Nihatın masumiyeti daha da çok yaraladı beni.Nasıl masum yavrucak, ağlamış ya ifadesini verirken bir de kıyamam yaaa uff:(
Murat Boz'a en çarpıntılısından aşık oldum! Hem yakışıklı hem sempatik hem sıcak kanlı hem de kompleksiz olur mu bi erkek ya.Valla aşık oldum ya! O bakışlara sahip bi sevgilim olsun is-ti-yo-rum, biscolata erkeklerinden bile vazgeçebilirim yani o derece.
Resim yapmaya yeniden başladım.Şovalyeyle çok sevişiyoruz bu aralar.
Rujumun rengini değiştirdim.
Gizli saklı bişiler çeviriyorum bu aralar ama açıklamıyacağım.
Kurban bayramı geldi çattı! Ortalama bi kız olabiliyorum zaman zaman evet kurban eti yemiyorum.Ben de bidaha ki kurbanda balık kesicem.Genel olarak zaten kırmızı et yemiyorum, iç organların adını duyamıyorum, kan göremiyorum, çiğ ete bakamıyorum.İşin özü kurban bayramlarında acı çekiyorum.Yamyamlıkla aynı ritüelden geliyor işte basbayağı ya! 4 gündür kelimenin tam anlamıyla a ç ı m! Sadece nar ve lokumla besleniyorum.(Narmatik diye bişi icad etmiş Türk mucidler, rüzgar gülünden sonra gelmiş geçmiş en iyiler listesinde) Turkish delight formuna erişememe az kaldı.
Son 4 gündür beni en çok yaralayan cümle kesinlikle 'kızım bari bi hoş geldin de'.Dimi ben onlara hoşgeldin diyim onlarda bana 'ee mezun oldun mu, iş bulabildin mi, felsefe mezunu olunca ne oluyorsun, öğretmen bari olabiliyor musun' gibi sorular sorsunlar.Ben de baklavalarının içine amonyak katıp katlediyim hepsini dimi ha nasıl? Bilkent mezunuyum dediğimde 'para da mı verdin felsefe okumak için' sorusu var ya 'hangi Türk dizisini izliyorsun' ile eşit düzeyde hakaret içeriyor bence.
'Boşver sen özel sektörü en rahatı devler, kaç aldın kpss den' Yapmacıktan da olsa tebessüm edemiyorum.
Annemin misafirlere karşı geliştirdiği 'pınarı sunuş teknikleri' de içimi bi ayrı bayıyor zaten.Etek giy, ten rengi çorap mutlaka, topuklu ayakkabısız olmaz, toplu saç sana daha çok yakışıyor.5 yaş büyü, olgunluk, hanımcıklık.Öfff!
Evcilik ile komşuculuk arası bir kıvam zaten! O sana gelsin, sen ona git iki saat sonra.O sana kola içirsin sen ona baklava yedir.Sizin koyun nasıl çıktı? Bizimkisi biraz yağlıydı.Bizim bacanağınkine su içirmişler, hava ile şişirmişler.Derisini nereye bağışladınız? Aynı sorular, aynı cevaplar.
İyi, mutlu aile profili çiz.İsimlerin sonuna cım cim ekle.Ne giymiş, ne takmış diyen gözler.
Toplu mesajlar ile gelenek fetişliği azalarak bitsin!
Emekli Ali Amcanın da ellerinden öpüp bayramını kutluyorum burdan son olarak.Oh nihayet bitti.Cümleten geçmiş olsun.

İşte böyle.Anlayacağınız üzre sıradan hayatımı devam ettirmeye çalışıyorum.Bana hergün 1 Nisan gerçi ama genede: Ankara al artık beni koynuna.Bırak kadının olayım!

ps1: bir country masalı ya hani adı üstünde masal.Abartı yani! xy bile farkında değil yani öyle bişi yaşadığının o derece yani(:
ps2: Çok büyük ve çok önemli bir dileğim var buaralar, burdan yazamayacağım.Bu gece herkes P.'nın dileğini kabul etmesi için Tanrıya açsın ellerini olur mu.Cidden bak çok önemli ha!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hay a.q. arkadaş yine "İGNORE OF EVERTHİNG" mi yani adımız sanımız... vay arkadaş ya... olsun a.q. durmak yok azimle sıçıp delicem o taşı görürsün... akşama destan gelecek yine de sorun şu ki moralimi bozulmuyor değil... insanım bende hani duygularım var... üzülüyorum üzdüğüme daha çok üzülüyorum ve tamir etmeye çalışıyorum daha doğrusu gösteriyorum çabamı neyse bu akşama uzun yazarım ve sanırım geç oldu ama duan ne ise rabbim gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa yapar senin için deniz gözlü... bu işin sonu ..... gibi ya hadi bakalım bakalım...